Vas de toaleta cu bideu incorporat in acelasi obiect sanitar

12952710_1102598746448669_1152795230_oDetalii produs

Persoanele cu afectiuni hemoroidale, preocupate de igiena personală îşi doresc în baie un bideu, dar, în lipsa spaţiului, acesta nu poate fi instalat. Soluţia este alegerea unui vas de WC care are disponibilă şi funcţia de bideu. Cine a calatorit prin Turcia le cunoaste foarte bine.Toaletele cu bideu incorporat (combo 2 in 1) sunt un beneficiu pentru sanatate, un plus de confort, de igiena, de recuperare a spatiului din baie, de economie. Esti un om ocupat? Activ? Mereu in cautare de ceva nou? Sau esti boem? Si poate un pic comod?

Indiferent de tabieturile, deprinderile sau ocupatia ta, igiena trebuie sa fie pe primul plan. Specialistii recomanda in acest sens utilizarea in toaleta a bideului.

Un bideu este un obiect sanitar care foloseste un jet puternic de apa pentru a curata zonele intime dupa folosirea toaletei. Bideul este fie incorporat toaletei, fie instalat singur. Chiar daca sunt foarte utile si sanatoase, bideurile nu sunt foarte populare.Tarile vestice din Europa sunt campioane la folosirea bideurilor, iar in ultimii ani si tarile din Asia de Est si Orientul Mijlociu apeleaza la acest obiect sanitar.
In cazul in care in baia ta nu ai suficient spatiu pentru a monta un bideu, poti apela la aceasta solutie inovatoare: toaleta cu bideu incorporat.

Vasul este din portelan, rezervorul este de asemeni tot din portelan si se monteaza pe vasul de wc. Deasemeni sunt disponibile si vase simple, fara rezervor.

Jetul de apă al dispozitivului cu funcţia de bideu este din inox, poate fi şi el reglat, pe verticala si orizontala, si se racordeaza separat de vasul de wc printr-un robinet la reteaua de apa rece sau printr-o baterie monocomanda se poate racorda si la apa calda.
Vasul de wc poate avea gura de evacuare laterala sau in pardoseala. Mecanismul de umplere-golire al rezervorului de apa este cu dubla actionare.

Totul de cea mai buna calitate si garantat 10 ani.
Montajul poate fi asigurat de catre un instalator specializat.

Deci, mai mult spaţiu şi mai mult confort în baie cu ajutorul unui singur obiect sanitar.

Pretul este 500 lei pentru un kit complet cu baterie monocomanda de actionare a bideului, apa calda si rece.